Πήρα μετάλλιο! Μάλιστα όχι ένα, αλλά τρία μετάλλια.

Είχα 3-4 μέρες να περάσω τα δεδομένα του Vivofit (το ρολόι-fitnessband της Garmin για όσους δεν το γνωρίζετε) στον υπολογιστή και όταν πάτησα το κουμπί (το μοναδικό κουμπί του ρολογιού), στην οθόνη εμφανίστηκαν τρία μετάλλια για τους στόχους που είχα «πιάσει»! Είχα κάνει πάνω από 7.500 βήματα καθημερινά.

Στην αρχή, υπέθετα ότι η διαδικασία της μεταφοράς δεδομένων θα ήταν περίπλοκη. Στην πραγματικότητα, όμως, το ρολόι έχει μόνο ένα κουμπί που κάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Πατώντας το μπορείς να δεις τα βήματα που έχεις ήδη κάνει, αλλά και όσα έχεις να κάνεις μέχρι το τέλος της μέρας προκειμένου να «πιάσεις» τον στόχο, τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει και τις αντίστοιχες θερμίδες που έχεις κάψει. Για να μεταφέρεις τα δεδομένα στον Η/Υ, αρκεί να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί (ναι, το ίδιο πάντα!) και η ένδειξη «sync» που εμφανίζεται στην οθόνη του ρολογιού επιβεβαιώνει την εκτέλεση της εντολής. Μετά, τα πάντα βρίσκονται στην οθόνη μπροστά σου. Όχι μόνο αριθμοί, αλλά και γραφήματα, στατιστικά στοιχεία, ακόμα και μετάλλια!

Υ.γ.1: Η κοιλιά δεν έχει «πέσει» ακόμα, αλλά ίσως τα μετάλλια να μου ανοίξουν την όρεξη για ακόμα περισσότερο περπάτημα…

Υ.γ. 2: Την επόμενη φορά θα σας γράψω και για τη λειτουργία του ύπνου που διαθέτει το Vivofit. Μην ξεχνιόμαστε, με το ίδιο πάντα κουμπί.