Υλικά

640 γρ. τριμμένη καρύδα
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
600 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ βάζετε την τριμμένη καρύδα και το ζαχαρούχο γάλα και τα ανακατεύετε με το χέρι μέχρι να ενωθούν καλά τα δύο υλικά. Πλάθετε το μείγμα σε στρογγυλές μπαλίτσες και τις τοποθετείτε σε έναν δίσκο με αντικολλητικό χαρτί.
2. Στη συνέχεια τις βάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά μέχρι να σφίξουν.
3. Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και βουτάτε μέσα τις μπάλες καρύδας.
4. Τις τοποθετείτε πάλι στον δίσκο με το αντικολλητικό χαρτί, τις πασπαλίζετε με λίγη καρύδα και τις βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει η κουβερτούρα.

Ακολουθήστε το στο Google News