Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι περισσότεροι τείνουν να μεταφέρουν την γυμναστική τους έξω και με… καλούς λόγους, αφού όχι μόνο αυξάνετε την απορρόφηση της βιταμίνης D μαζί με την έκρηξη των ενδορφινών σας αλλά «διαφοροποιείτε τις συνθήκες και τα στοιχεία της προπόνησής σας, τονώνοντας τις αισθήσεις σας», σύμφωνα με την Jenna Arndt, πιστοποιημένη προπονήτρια τρεξίματος.

Γυμναστική σε υψηλές θερμοκρασίες

Για να καταφέρετε να γυμναστείτε σε εξωτερικούς χώρους με υψηλές θερμοκρασίες είναι σημαντικό να προετοιμάσετε το σώμα σας κατάλληλα. Αυτό σημαίνει επαρκή ανάπαυση, ενυδάτωση αλλά και καύσιμα για να σας υποστηρίξουν.

Μερικά ακόμα tips που μπορείτε να δοκιμάσετε περιλαμβάνουν:

Κάντε το με παρέα

Ποια καλύτερη δικαιολογία χρειάζεστε για να στείλετε ένα μήνυμα στους αγαπημένους σας από λίγο τρέξιμο ή περπάτημα; Σκεφτείτε τους πιο δραστήριους φίλους σας και κανονίστε μαζί εξωτερικές προπονήσεις, καθώς έτσι θα έχετε ένα παραπάνω κίνητρο.

Επιπλέον, τα χαμόγελα σίγουρα θα πολλαπλασιαστούν και σε συνδυασμό με τις ενδορφίνες θα περάσετε υπέροχα.

Πάρτε μαζί σας το σωστό εξοπλισμό

Από μια συνεδρία γιόγκα διάρκειας μίας ώρας έως μια πεζοπορία όλη την ημέρα, κάθε εξωτερική καλοκαιρινή προπόνηση απαιτεί τον σωστό εξοπλισμό για να να διασφαλίσετε ότι είστε προετοιμασμένοι.

Ανάλογα με τα σχέδιά σας, η σύντομη λίστα με τα must-haves είναι αντηλιακό, καπέλο, πετσέτα, ακουστικά, κάμερα, νερό και σνακ. Τα καλύτερα σνακ; Οι μπάρες, επειδή μπορείτε να πάρετε τόσο πρωτεΐνες όσο και υδατάνθρακες σε δύο μπουκιές.

Προτιμήστε εκείνες με φυσικά συστατικά και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.