Ακόμα και αν λατρεύουμε την γυμναστική, μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρήσουμε την ίδια ενέργεια και διάθεση καθημερινά. Σε περιόδους έντονης πίεσης και στρες ή και… παρατεταμένης χαλάρωσης, όπως αυτή των διακοπών, μπορεί να είναι δύσκολο να μπούμε και πάλι στην καλή μας fitness ρουτίνα. Αυτές οι προπονήσεις όμως, μπορούν να μας βοηθήσουν.

Απλές και σύντομες fitness ρουτίνες

Cardio σε ήπιους ρυθμούς οκτώ λεπτών

Σε μόλις οκτώ λεπτά, η προπονήτρια Liv Mcllkenny θα σας καθοδηγήσει σε μια cardio προπόνηση ήπιων ρυθμών, που δεν απαιτεί τρέξιμο ή απότομα άλματα. Θα προχωρήσετε σε δύο γύρους οκτώ κινήσεων που κυμαίνονται από μικρές κινήσεις έως και κινούμενες σανίδες.

Σε λιγότερο από 10 λεπτά, θα έχετε καταφέρει να δουλέψετε ολόκληρο το σώμα σας, ακόμα και αν στην αρχή δεν είχατε ιδιαίτερη όρεξη για γυμναστική.

Pilates είκοσι λεπτών για ανακούφιση από τον πόνο στην μέση

Κατά τη διάρκεια αυτής της 20λεπτης προπόνησης, ο εκπαιδευτής Brian Spencer σας καθοδηγεί σε μια διασκεδαστική, εύκολη προπόνηση που στοχεύει στη σταθεροποίηση των μυών στον πυρήνα και τους γλουτούς που χρειάζονται δύναμη για την καταπολέμηση του πόνου στη μέση.

Κινήστε ολόκληρο το σώμα σε μόλις επτά λεπτά

Αφιερώστε επτά λεπτά και δοκιμάστε αυτήν την fitness ρουτίνα κινητικότητας με την πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Ashley Joi. Θα μετακινηθείτε σε επτά κινήσεις, η κάθε μία για 30 δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλάκι και, προαιρετικά, μια καρέκλα.