Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

500 γραμ. τοματοπολτό

500 ml ζωμό λαχανικών

800 γραμ. φασόλια

200 γραμ. φέτα

2 σκελίδες σκόρδου

4 μεγάλες ή 8 μικρές τορτίγιες

λίγο κόλιανδρο

Εκτέλεση:

  1. Ζεστάνετε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε μέσα τον τοματοπολτό, το ζωμό και όλα τα φασόλια. Αλάτι, πιπέρι, και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
  2. Στο μεταξύ, τρίψτε τη φέτα σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το τριμμένο σκόρδο. Χωρίστε το μείγμα στα μισά κάθε τορτίγιας και διπλώστε την. Τηγανίστε μέχρι να λιώσει η φέτα και από τις δύο πλευρές.
  3. Χωρίστε τη σούπα σε μπολ, ρίξτε λίγο κόλιανδρο και σερβίρετε με τορτίγια.
Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: