Υλικά

  • 1 φλιτζάνι ρύζι
  • 2 κλωνάρια σέλινο
  • 2 κουταλιές μουστάρδα
  • 1 κουταλιά ξίδι
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα πιπέρι

ΕκτέλεσηBράζετε το ρύζι για 15 λεπτά σε 2½ φλιτζάνια αλατισμένο νερό που κοχλάζει. Όσο βράζει το ρύζι, ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά: Ψιλοκόβετε το σέλινο.Xτυπάτε στο μπλέντερ τη μουστάρδα, το πιπέρι, το λάδι και το ξίδι.Aνακατεύετε το ρύζι με το σέλινο και πριν το σερβίρετε το περιχύνετε με τη μουστάρδα.

Μερίδεςγια 4 άτομαΣύσταση

  • Θερμίδες 583
  • Υδατάνθρακες 76 γρ.
  • Μονοακ. λιπ. 20 γρ.
  • Χοληστερίνη 0 mg
  • Πρωτεΐνες 7 γρ.
Δείτε επίσης: