Υλικά
- 1 φλιτζάνι ρύζι
- 2 κλωνάρια σέλινο
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- 1 κουταλιά ξίδι
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 πρέζα πιπέρι
ΕκτέλεσηBράζετε το ρύζι για 15 λεπτά σε 2½ φλιτζάνια αλατισμένο νερό που κοχλάζει. Όσο βράζει το ρύζι, ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά: Ψιλοκόβετε το σέλινο.Xτυπάτε στο μπλέντερ τη μουστάρδα, το πιπέρι, το λάδι και το ξίδι.Aνακατεύετε το ρύζι με το σέλινο και πριν το σερβίρετε το περιχύνετε με τη μουστάρδα.
Μερίδεςγια 4 άτομαΣύσταση
- Θερμίδες 583
- Υδατάνθρακες 76 γρ.
- Μονοακ. λιπ. 20 γρ.
- Χοληστερίνη 0 mg
- Πρωτεΐνες 7 γρ.