Υλικά

500 γρ. φέτα

3 πιπεριές κέρατο

2 κ.σ. γιαούρτι

1 κ.σ. ξίδι

ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 180 °C για 5 λεπτά.

Τις ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια.

Χτυπάμε τις πιπεριές, το ελαιόλαδο και το ξύδι μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτουμε τη φέτα, το γιαούρτι. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 1-2 λεπτά.

Μεταφέρουμε την τυροσαλάτα σε ένα μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.