Υλικά για 4 άτομα

½ λάχανο κόκκινο
3 καρότα
Μαϊντανός χοντροκομμένος
1/3 φλιτζανιού καρύδια
1/3 φλιτζανιού αποξηραμένα κράνμπερι

Για τη σος

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουτ. γλ. μέλι
Χυμός από 1 λεμόνι
Χυμός από ½ πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το τοποθετούμε στη σαλατιέρα.
2. Τρίβουμε τα καρότα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Εναλλακτικά τα κόβουμε σε λεπτά μπαστουνάκια με ένα μαχαίρι.
3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά στη σαλατιέρα.
4. Φτιάχνουμε τη σος: Αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά της μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
5. Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σος και ανακατεύουμε καλά ώστε να αναμειχθεί με τα λαχανικά.
6. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.