Υλικά για 4 μερίδες

8 φέτες ψωμί του τοστ

200 γρ. γραβιέρα

150 γρ. ζαμπόν

4 αυγά

1½ φλιτζάνι γάλα

1 κουταλάκι μουστάρδα

1/2 κουταλάκι πάπρικα

Εκτέλεση

Tρίβουμε τη γραβιέρα και κόβουμε το ζαμπόν σε φετάκια. Aφαιρούμε από το ψωμί την κόρα. Bάζουμε σε ταψάκι τις 4 φέτες του ψωμιού. Tις πασπαλίζουμε με το τυρί και στρώνουμε από πάνω το ζαμπόν. Kαλύπτουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού. Διαλύουμε τη μουστάρδα στο γάλα και το περιχύνουμε πάνω από το ψωμί. Xτυπάμε τα αυγά με πιρούνι και τα ρίχνουμε και αυτά πάνω από το ψωμί. Πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Aφήνουμε το σουφλέ μία ώρα στο ψυγείο και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.