Ένα διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων βασισμένο σε πιάτα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, εμπνευσμένα από τον κ. Bασίλειο Mπέκα, σεφ του «Theoxenia Palace».
Έξυπνες συμβουλές για να αποφύγουμε τις παγίδες του σπιτιού, που μας φορτώνουν με περιττά κιλά.
Μη σας πτοεί το γεγονός ότι πήρατε κάποια κιλά παραπάνω είτε με αφορμή τις γιορτές είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Με τη δίαιτα που σας προτείνουμε θα τα χάσετε σίγουρα και υγιεινά και κυρίως χωρίς να...
Kάθε μήνα το Vita σάς παρουσιάζει ένα διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων για επτά ημέρες, ισορροπημένο και υγιεινό, βασισμένο σε νόστιμα και ελκυστικά πιάτα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.
Για το μήνα Δεκέμβριο το Vita σάς παρουσιάζει ένα διαιτολόγιο για επτά ημερών, ισορροπημένο και υγιεινό, βασισμένο σε πιάτα, εμπνευσμένα αυτή τη φορά από τον σεφ κ. Αλέξανδρο Καρδάση.
Σάς παρουσιάζουμε ένα διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων για επτά ημέρες, ισορροπημένο και υγιεινό, βασισμένο σε νόστιμα πιάτα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, εμπνευσμένα αυτή τη φορά από τον σεφ κ. Αλέξανδ...
Μήπως νιώθετε τις αντοχές σας -σωματικές και ψυχικές- να σας εγκαταλείπουν, το δέρμα σας θολό, τα ρούχα σας να σας είναι μάλλον στενά; Έχετε σκεφτεί ότι πιθανώς ο οργανισμός σας έχει ανάγκη από μια το...
Κάθε μήνα το Vita σάς παρουσιάζει ένα διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων για επτά ημέρες, βασισμένο σε νόστιμα πιάτα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, εμπνευσμένα αυτή τη φορά από τον σεφ, κ. Ανδρέα Σουρέ.
Γιατί πέρα από τη δίαιτα υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να περιορίσετε τις θερμίδες που τρώτε.
Ένα διαιτολόγιο χαµηλών θερµίδων για έξι ηµέρες, βασισµένο σε νόστιµα πιάτα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, εµπνευσµένα αυτή τη φορά από το σεφ κ. Βασίλη Αλβανίδη.
Αν οι διακοπές δεν σας άφησαν μόνο καλές αναμνήσεις, αλλά και μερικά κιλά παραπάνω, σπεύστε να λάβετε τα μέτρα σας.