Ένα διαιτολόγιο χαµηλών θερµίδων για έξι ηµέρες, βασισµένο σε νόστιµα πιάτα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, εµπνευσµένα αυτή τη φορά από το σεφ του εστιατορίου κ. Βασίλη Αλβανίδη.
Αν οι διακοπές δεν σας άφησαν μόνο καλές αναμνήσεις, αλλά και μερικά κιλά παραπάνω, σπεύστε να λάβετε τα μέτρα σας.
Αυτόν το μήνα το Vita σάς παρουσιάζει ένα διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων, βασισμένο σε πιάτα εμπνευσμένα από τον executive σεφ του εστιατορίου «Σαλματάνης», Μάριο Σαλματάνη.
Kάθε μήνα το Vita σάς παρουσιάζει ένα διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων για επτά ημέρες, ισορροπημένο και υγιεινό, βασισμένο σε νόστιμα και ελκυστικά πιάτα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.
Διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων για έξι ημέρες, ισορροπημένο και υγιεινό, βασισμένο σε νόστιμα πιάτα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, εμπνευσμένα από τον σεφ κ. Χρήστο Μανουσόπουλο.
Ένα διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων για 6 ημέρες, βασισμένο σε νόστιμα πιάτα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, εμπνευσμένα από το σεφ, κ. Ανδρέα Σουρέ.
Το αποφασίσαμε, το οργανώσαμε και τελικά περάσαμε υπέροχα. Όλα αυτά στην ημερίδα του Vita "Diet Coaching". που στόχο είχε να μας δείξει όλους τους σύγχρονους τρόπους να ελέγξουμε το βάρος μας και να φ...
Αδυνατίστε τρώγοντας 5 γεύματα την ημέρα, χωρίς μεγάλες στερήσεις. Μια δίαιτα που θα σας κρατάει χορτάτους όλη μέρα και ταυτόχρονα θα σας χαρίσει το σώμα που θέλετε.
Μια ισορροπημένη και χορταστική δίαιτα για να χάσετε, όχι μόνο τα κιλά που ίσως πήρατε τις μέρες του Πάσχα, αλλά και για να είστε σε φόρμα πριν βγείτε στην παραλία.
Καταστρώστε το σχέδιο που θα σας αδυνατίσει με επιτυχία, ανάλογα με τον χώρο που βρίσκεστε όταν τρώτε, με τη βοήθεια του κορυφαίου αμερικανού ερευνητή της διατροφικής συμπεριφοράς δρ. Brian Wansink.
Το Vita σας παρουσιάζει ένα νηστίσιμο διαιτολόγιο, ισορροπημένο και υγιεινό, βασισμένο σε νόστιμα πιάτα, που περιλαμβάνονται στο βιβλίο «Ημέρες Νηστείας από την Μοναστη­ριακή Κουζίνα».