Γλυκό ίσον χαρά! Πολλές φορές ονειρευόμαστε ένα γλυκό αλλά φοβόμαστε τις θερμίδες του. Υπάρχει όμως και η light εκδοχής τους. Και δεν μιλάμε για άνοστα ελαφριά γλυκά, αλλά για γλυκά που ξεχωρίζουν για την υπέροχη γεύση τους, την απέραντη γλύκα τους και τις λίγε θερμίδες τους. Όσοι προσέχουμε το βάρος και θέλουμε να έχουμε ένα ωραίο σώμα. Όσοι θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι και ταυτόχρονα υγιείς και fit μπορούμε να …επενδύσουμε στα γλυκά της Sweet & Balance. Για μια γλυκιά απόλαυση κάθε μέρα.

Ώρα να περάσουμε από τα λόγια στην πράξη. Ώρα να φτιάξουμε μόνοι μας τα ωραιότερα γλυκά, χωρίς ζάχαρη με την εγγύηση της Sweet & Balance.

Χαλβάς

Κλασικό, αγαπημένο γλυκό όχι μόνο τις ημέρες της νηστείας. Τώρα μπορείτε να τον φτιάχνετε και να τον απολαμβάνετε πιο συχνά αφού πρόκειται για ένα υγιεινό γλυκό που γίνεται με ελαιόλαδο και δεν έχει ζάχαρη.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Κέικ καρότου

Ένα κέικ με υπέροχη υφή, όση πρέπει υγρασία και ασύγκριτη γεύση.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Μηλόπιτα

Από τις ωραιότερες μηλόπιτες με μεγάλη περιεκτικότητα σε φρούτο. Φτιάξτε τη και γευτείτε τη ζεστή και αχνιστή, αλλά και κρύα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ρυζόγαλο

Αγαπημένο γλυκό όλης της οικογένειας. Η γεύση του συγκλονιστική, αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα της συγκεκριμένη συνταγής. Απολαύστε το ως επιδόρπιο, αλλά και για πρωινό.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ