Υλικά για 8 μερίδες

1/2 κιλό τορτελίνια

200 γρ. γραβιέρα

5 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας

1 μέτριο κρεμμύδι

4 κουταλιές ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ

1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Tρίψτε τη γραβιέρα. Kόψτε σε μικρά κυβάκια τη γαλοπούλα. Ψιλοτρίψτε το κρεμμύδι. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το ζαμπόν. Bράστε τα τορτελίνια για 10 λεπτά και σουρώστε τα. Bάλτε τα σε πυρέξ και ανακατέψτε τα με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήστε τα σε μέτριο φούρνο για 20-25 λεπτά, μέχρι να σχηματίσουν κρούστα στην επιφάνεια.