Υλικά για 4 μερίδες

250 γρ. παπαρδέλες

1 φλιτζάνι μανιτάρια (κονσέρβας) κομμένα σε φέτες

1 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ

1 σκελίδα σκόρδο

5-6 κλαδάκια μαϊντανό

1 κουταλιά γαλέτα

4 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Bράζετε τα ζυμαρικά για 6-7 λεπτά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει και στη συνέχεια τα σουρώνετε. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Aνακατεύετε όλα μαζί τα υλικά (εκτός από τη γαλέτα) και τα βάζετε σε πυρέξ. Tα πασπαλίζετε με τη γαλέτα και τα ψήνετε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.