Φτιάχνουμε αφράτες τηγανίτες για πρωινό που θα μας δώσουν ενέργεια και πολλά αντιοξειδωτικά.

Υλικά
120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
2 κουταλιές ζάχαρη
Λίγο αλάτι
4 αβγά χτυπημένα
400 γρ. μυζήθρα ανάλατη
6 κουταλιές γάλα
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Μέλι
Καρύδια χοντροκοπανισμένα
Κανέλα

Εκτέλεση
1 Κοσκινίζετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και λίγο αλάτι. Χτυπάτε τα αβγά με τη ζάχαρη και τη μυζήθρα στο μίξερ. Κατόπιν προσθέτετε το μείγμα αλευριού και το γάλα. Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
2 Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε μέσα κουταλιές από τον χυλό.
3 Ψήνετε τις τηγανίτες μέχρι να ροδίσουν από την κάτω πλευρά και στη συνέχεια τις γυρίζετε με μια σπάτουλα ανάποδα για να ροδίσουν και από την άλλη.
4 Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο χυλός, προσθέτοντας και λίγο ελαιόλαδο κάθε φορά που χρειάζεται.
5 Σερβίρετε τις τηγανίτες μυζήθρας ζεστές γαρνίροντας με μέλι και καρύδια. Πασπαλίζετε και με κανέλα, αν σας αρέσει.