Υλικά για πίτσα με μελιτζάνα και κολοκυθάκια

1 δόση ζύμη πίτσας

2 μέτρια κολοκυθάκια, κομμένα σε φέτες

1 μελιτζάνα, κομμένη σε φέτες

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλάκι ρίγανη

6 κουταλιές σάλτσα φρέσκιας ντομάτας

1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα, τριμμένη

1/3 φλιτζανιού κασέρι τριμμένο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Ανακατεύετε τις φέτες λαχανικών με το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τις βάζετε σε ένα ταψί και τις ψήνετε για 10-15 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα.

2. Αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο ένα ταψί και απλώνετε το ζυμάρι της πίτσας. Απλώνετε τη σάλτσα ντομάτας, προσθέτετε τα ψητά λαχανικά, τη μοτσαρέλα και το κασέρι.

3. Ψήνετε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C μέχρι να ψηθεί η ζύμη και τα λαχανικά να πάρουν ωραίο χρώμα.