Υλικά

1 κούπα φύλλα σπανάκι μπέιμπι
1 σγουρό μαρούλι
4 μέτρια κολοκυθάκια
4 κουταλιές χοντροκομμένα καρύδια
1 φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα
Για το ντρέσινγκ
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
2 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
1 κουταλιά απαλή μουστάρδα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβετε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και τα ψήνετε ελαφρά στη σχάρα. Σε ένα μπολ βάζετε το σπανάκι και το σγουρό λάχανο κομμένα με το χέρι.
Προσθέτετε τα καρύδια, τα κολοκυθάκια και τη φέτα.

Χτυπάτε τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνετε τη σαλάτα.

Ανακατεύετε ελαφρά, αφήνετε τη σαλάτα για 2 λεπτά να απορροφήσει το ντρέσινγκ και σερβίρετε.