Υλικά

200 γρ. φέτα

25 γρ. φρυγανιά τριμμένη

25 γρ. σουσάμι ωμό

1 αυγό

80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

½ κ.γ. ελαιόλαδο

Μέλι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα πιάτο αναμείξτε τη φρυγανιά με το σουσάμι.

Σε άλλο πιάτο χτυπήστε το αυγό και σε ένα τρίτο πιάτο βάλτε το αλεύρι.

Στραγγίστε καλά και ταμπονάρετε με απορροφητικό χαρτί ένα κομμάτι φέτας περίπου 200 γρ και πάχους 1 εκ.

Περάστε το από το αλεύρι ώστε να καλύψει όλες τις πλευρές.

Έπειτα βουτήξτε τη φέτα στο χτυπημένο αυγό και τέλος στο μείγμα φρυγανιάς-σουσαμιού.

Τοποθετήστε τη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και ψεκάστε με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 250°C, στον αέρα για 13-15 λεπτά μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα.

Γαρνίρετε με μέλι και σερβίρετε.