Ένας από τους κορυφαίους fitness στόχους των περισσότερων γυναικών είναι οι σφιχτοί και καλοσχηματισμένοι γλουτοί. Ειδικά τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά -σιγά και αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τις πρώτες μας εμφανίσεις με μαγιό, θα θέλαμε να τονώσουμε την περιοχή των γλουτών μας και μαζί την αυτοπεποίθησή μας.

Φυσικά, δεν πρόκειται να μεταμορφωθούμε σε… Τζένιφερ Λόπεζ από τη μία ημέρα στην άλλη, ωστόσο εντάσσοντας στοχευμένες ασκήσεις στη ρουτίνα γυμναστικής μας, θα είμαστε σε θέση να δούμε διαφορά στο σώμα μας. Και επειδή μπορεί να μην ξέρουμε πώς να κάνουμε την αρχή, δεδομένου ότι τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά, η διάσημη fitness blogger Πάμελα Ράιφ μας δείχνει τον τρόπο.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα 10 λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής που στοχεύει στην περιοχή των γλουτών και δεν απαιτεί εξοπλισμό. Έτσι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φορέσουμε τα αθλητικά μας και να πατήσουμε το «play». Ξεκινώντας από σήμερα κιόλας τις προπονήσεις, σταδιακά οι γλουτοί μας θα γίνουν πιο σφιχτοί και καλοσχηματισμένοι.

Fitness tip:

Πολλοί αρχάριοι, συνηθίζουν να εκτελούν λάθος τις ασκήσεις. Δεδομένου μάλιστα ότι τώρα δεν μας επιβλέπει κάποιος επαγγελματίας γυμναστής, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να κάνουμε τις ασκήσεις σωστά, έτσι ώστε να αποφεύγουμε τους τραυματισμούς και να έχει αποτέλεσμα η προπόνησή μας.

Δείτε το 10λεπτο workout που στοχεύει στους γλουτούς: