Υλικά
1/2 κιλό ντομάτες
1 κιλό καρπούζι, καθαρισμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια και έξτρα για το σερβίρισμα
2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
1 κουταλιά ξίδι
Χυμό από 1 λάιμ
1 μικρή κόκκινη πιπεριά
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
1. Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες, τις κόβετε σε κομμάτια και τις βάζετε σε ένα μπολ.
2. Αφαιρείτε τα κουκούτσια από το καρπούζι, το κόβετε σε κομμάτια και τα προσθέτετε στο μπολ με τις ντομάτες.
3. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το αγγούρι, το θυμάρι, το ξίδι, τον χυμό λάιμ, το αλάτι και το πιπέρι. Καλύπτετε με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
4. Στη συνέχεια χτυπάτε τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να έχετε μια βελούδινη σούπα.
5. Σερβίρετε τη σούπα κρύα και γαρνίρετε με λεπτές φλούδες αγγουριού, ροδελίτσες φρέσκιας κόκκινης πιπεριάς και φρέσκα φυλλαράκια θυμαριού.