Υλικά

500 γρ. αλεύρι, σκληρό

25 γρ. μαγιά, νωπή

300 γρ. χλιαρό νερό

1 κ.σ. καστανή ζάχαρη

1 κ.γ. αλάτι

Ελαιόλαδο

2 ντομάτες, σε φέτες

Ρίγανη

Αλάτι χοντρό

Εκτέλεση

Διαλύστε τη μαγιά με το νερό και τη ζάχαρη στο μπολ του μίξερ.

Αφήστε το μείγμα 5-10 λεπτά να αφρίσει.

Χτυπώντας προσθέστε το αλεύρι, το αλάτι και 2 κουταλιές ελαιόλαδο.

Αφήστε σκεπασμένη τη ζύμη για μια ώρα.

Απλώστε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο ταψί.

Τοποθετήστε τις φέτες ντομάτας και ρίξτε από πάνω ελαιόλαδο, ρίγανη και αλάτι χοντρό.

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ºC για μισή ώρα.