Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό κομμάτι τιραμισού;

Ένα αγαπημένο γλυκό μας ετοιμάζει σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς.

Το τιραμισού είναι ένα γλυκό που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και είναι αρκετά εύκολο να το φτιάξει κανείς.

Ο Απόστολος Ρουβάς μοιράζεται τα μυστικά για ένα πετυχημένο και απολαυστικό τιραμισού.

Για την κρέμα:

500 γρ. μασκαρπόνε

150 γρ. ζάχαρη άχνη

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

4 μεσαία αυγά

Εκχύλισμα βανίλιας

Για τη σύνθεση

250 ml γάλα φρέσκο πλήρες

70 ml κρασί Μαρσαλα

1 δόση δυνατού εσπρέσσο

1 πακέτο σαβαγιάρ

Κακάο για το σερβίρισμα

Ακολουθήστε τις οδηγίες του Απόστολου Ρουβά και καλή σας όρεξη!

Δείτε τα βήματα αναλυτικά: